El millor Clàssic de tres llegendes culers

El millor Clàssic de tres llegendes culers

Laudrup, Eto’o i Iniesta reviuen els instants que més els han marcat en els Barça – Reial Madrid que han disputat al Camp Nou

Tres llegendes culers com Laudrup, Eto’o i Iniesta ens expliquen quin ha estat el moment més especial de la seva carrera en un Clàssic al Camp Nou. El migcampista danès i el davanter camerunès en destaquen els seus gols, mentre que el geni de Fuentealbilla ressalta el partit del 5-0 al Camp Nou contra el Madrid de Mourinho.

“Va ser al gener, recordo el partit per un fet: vaig fer l’1-0. Va ser un gran gol per a un no golejador”, recorda Laudrup. El Clàssic a l’Estadi d’aquella temporada 1990/91 va acabar 2-1 a favor dels culers gràcies a un gol en pròpia porteria madridista. “Jo havia marcat un golàs en un Barça-Madrid i a l’endemà tothom parlava de Spasic”, lamenta Laudrup amb un somriure.

Eto’o, que com Laudrup va jugar en ambdós equips, sempre va sortir molt motivat als Clàssics. La temporada 2004/05 el Barça de Rijkaard va vèncer el Madrid per 3-0 en un gran partit al Camp Nou en què Eto’o va marcar. “Mentre corria em deia a mi mateix: si em donen una oportunitat l’agafaré”, assegura Eto’o. En aquell duel els jugadors blaugrana es van mostrar molt superiors. “Era com si juguéssim 1.000 jugadors contra 11”, recorda el davanter camerunès.

Andrés Iniesta, que el 6 de maig passat va disputar el seu últim Clàssic al Camp Nou, recorda amb especial afecte el famós 5-0 al Madrid de Mourinho de la temporada 2010/11. “Vam ser millors amb tot i per a nosaltres va ser una gran satisfacció veure’ns en aquell estat”, explica el manxec, que també destaca que “el 5-0 no va ser fàcil”. En aquell partit el Barça va arribar a un nivell d’excel·lència que va meravellar el món, i Iniesta recorda: “M’ho vaig passar molt bé i el vaig gaudir molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut