Rafa Márquez:

Rafa Márquez: "El Barça pot tenir avantatge en l'aspecte anímic"

L'exblaugrana ha visitat aquest divendres l'entrenament culer i ha parlat sobre el Clàssic que es disputarà diumenge al Camp Nou (16.15 hores)

Aquest divendres, l'exjugador blaugrana Rafa Márquez ha visitat l'entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha parlat per als mitjans del Club en la prèvia del Clàssic al Camp Nou: "El Barça està en bon moment i en l'aspecte anímic pot ser que tingui un lleuger avantatge, però és un partit diferent dels altres, el moment de l'equip no compta gaire perquè canvia tot".

A més, sobre el conjunt blanc ha afegit: "No està passant per un bon moment, però el Reial Madrid sempre lluita, sempre es baralla. És un partit diferent, es juga amb una altra mentalitat i no serà gens fàcil. El Madrid continua sent el Madrid".

"Recordo amb afecte el gran partit de Ronaldinho al Bernabéu"

Márquez també ha recordat els seus millors moments davant el Madrid: "Sempre esperes que arribin aquest tipus de partits. El Clàssic que recordo amb més afecte és el que vam jugar al Santiago Bernabéu (0-3, temporada 2005/06), on Ronaldinho va fer un gran partit".

Finalment, el mexicà també ha parlat de la baixa de Leo Messi: "Sense Messi és diferent, però, tot i això, davant l'Inter es va demostrar que hi ha molta qualitat a l'equip, hi ha grans jugadors, i es va guanyar sense ell".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut