Les penyes internacionals del Barça escalfen motors pel Clàssic

Les penyes internacionals del Barça escalfen motors pel Clàssic

Les entitats penyístiques dels cinc continents preparen esdeveniments per recolzar el conjunt blaugrana amb motiu del Barça-Madrid

A pocs dies de celebrar-se l’esperat derbi Barça-Madrid, les penyes blaugranes dels cinc continents ja comencen a escalfar motors. El Clàssic és una de les cites futbolístiques més assenyalades en els calendaris dels amants del futbol d’arreu del món i, bona prova d’això, és la gran quantitat d’esdeveniments de caire festiu i esportiu que es desenvolupen per donar suport a l’equip blaugrana. Són moltes les penyes que han volgut sumar-se a la cita impulsant accions multitudinàries amb un denominador comú: la passió blaugrana.

Penya Nicolau Casaus de Buenos Aires (Argentina)

Una penya amb solera, la PB Nicolau Casaus de Buenos Aires, organitza una trobada per a penyistes que ja s’ha convertit en tradició. Des de fa una dècada aquesta entitat argentina instal·la una pantalla gegant amb motiu del Clàssic en un acte que congrega, habitualment, a més de 100 penyistes. Un èxit demostrat que auguren de nou per aquesta ocasió. I és que, no en va, els penyistes portenys senten de ben a prop els colors blaugranes gràcies a l’activitat d’aquesta penya que va néixer fa 32 anys amb motiu del centenari del Casal de Catalunya de Buenos Aires, on hi té instal·lada la seva seu i que porta el nom de Nicolau Casaus, directiu culer nascut a la província de Mendoza.

Penya Ànima Blaugrana de Xangai (Xina)

Fidel seguidora dels èxits Blaugranes, la Penya Ànima Blaugrana de Shanghai organitza, un cop més, una trobada multitudinària al restaurant El Nacional de la gran ciutat xinesa en el qual s’espera rebre més de 200 aficionats culers. L’acte comptarà amb el patrocini de Damm i demostrarà un cop més la consolidació del Barça a la Xina. La Penya xangainesa compta actualment amb més de 180 socis, dels quals un 90% són xinesos. Degut a la diferència horària, els aficionats gaudiran del partit a les onze de la nit (hora local) i acabaran cap a la una del matí, un sacrifici important en relació al ritme de vida i els horaris asiàtics que demostra la passió que desperta el Barça al país oriental.

Federació Món i Penya Virtual

La Federació Món, que aglutina les entitats penyístiques internacionals, i la Penya Virtual, organitzen també una jornada farcida de coratge blaugrana per a aquells penyistes que s’hagin desplaçat fins a Barcelona. L’acció, lligada als valors culers i a les tradicions i la cultura catalana, consisteix en una visita a les instal·lacions d’unes caves de renom al territori i un dinar de germanor al Restaurant Baskònia previ a la celebració del partit.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut