Barça Lassa – ElPozo Múrcia: Repartiment de punts al Palau (3-3)

Tot i la bona actuació dels homes d’Andreu Plaza, els visitants han aconseguit salvar un punt a les acaballes d’un partit que ha acabat amb un gran homenatge a Paco Sedano davant l’afició del Palau Blaugrana

Repartiment de punts al Palau Blaugrana (3-3). El Barça Lassa i ElPozo Múrcia han empatat en el matx corresponent a la setena jornada del campionat de Lliga, en un partit en què els homes d’Andreu Plaza, tot i anar per damunt al marcador i fer una bona actuació, han vist com els murcians senduien un punt amb un gol a falta d’un minut per al final. Tot i que no s’ha pogut aconseguir la victòria, en acabar l’enfrontament Paco Sedano ha rebut un especial homenatge per la seva gran trajectòria a la porteria blaugrana amb un emotiu acte davant l’afició culer.

Esquerdinha obre el marcador

El matx sha iniciat amb molta igualtat, amb tots dos conjunts intentant dominar sobre la pista. Però han estat els homes d’Andreu Plaza els que, a poc a poc, han començat a controlar el partit, i les primeres ocasions no han trigat a arribar. Adolfo, Aicardo i Ferrao han estat els protagonistes de les primeres arribades, però sense encert en la definició. La insistència, però, ha acabat tenint premi, i Esquerdinha, amb una gran definició amb l’esquerra, ha avançat els locals (1-0, minut 11).

Els murcians han intentat reaccionar mitjançant les ocasions de Miguelín i Alex, però s’han trobat amb un gran Juanjo sota pals que ha salvat totes les arribades visitants. A més, Sergio Lozano ha estat a punt d’anotar el segon en un mà a mà, però Fabio ha salvat ElPozo per acabar marxant al descans amb 1-0 al marcador, fent valer la superioritat blaugrana sobre la pista.

La segona meitat ha començat de manera excel·lent per als barcelonistes, amb Esquerdinha, de nou, veient porteria per situar el 2-0 (minut 24), després de caçar un rebot dins l’àrea a la sortida d’una falta. La reacció visitant no ha trigat a arribar, i només un minut després Alex ha retallat distàncies aconseguint el 2-1 (minut 25). El gol ha esperonat ElPozo, que ha tingut l’empat amb un llançament al travesser de Miguelín. Tot i la reacció visitant, el Barça Lassa no s’ha arronsat, i Dyego, en una gran acció individual des de la dreta, ha tornat a augmentar diferències al marcador situant el 3-1 (minut 32).

Reacció visitant

ElPozo no ha perdut l’esperança i ha seguit bolcat en atac, i Marinovic, amb una bona acció d’estratègia, ha tornat a retallar distàncies (3-2, minut 36). Poc després, una polèmica sisena falta blaugrana ha donat l’opció als visitants d’empatar des del punt de doble penal, però Juanjo ha salvat a la perfecció davant Miguelín. La insistència visitant, però, jugant amb porter jugador, ha acabat tenint recompensa, i a falta d’un minut Andresito ha empatat el matx (3-3, minut 39). Finalment, repartiment de punts al Palau Blaugrana que deixa el Palma Futsal líder en solitari amb 18 punts, seguit del Barça i ElPozo, amb 16.