La segona edició del Open Golf Penyes del Barça es converteix en un èxit blaugrana

La segona edició del Open Golf Penyes del Barça es converteix en un èxit blaugrana

La jornada esportiva va comptar amb la participació de més d’un centenar de jugadors i d’Antoni Guil, president de la Confederació

Les instal·lacions del Golf La Roca Barcelona van acollir diumenge el II Open Golf Penyes del Barça, un torneig obert a penyistes, socis del FC Barcelona i simpatitzants de l’esport que va reunir a més de 100 jugadors. Coorganitzat per la Confederació Mundial de Penyes, presidida per Antoni Guil, i la Federació Barcelonès Est, presidida per Jordi Monturiol, va comptar amb la participació d’exjugadors com Hristo Stoichkov, Paco Martínez, José Ramón Alexanko i Jesús Mariano Angoy.

Aquesta segona edició estava adreçada a jugadors amb llicència i handicap de Golf i buscava crear un entorn lúdic on compartir els valors blaugranes. La jornada esportiva estava oberta a persones fora del món penyístic, però els penyistes amb el carnet en vigor van gaudir d’un 20% de descompte a la targeta de joc i d’un al·licient: el que presentés una millor targeta al final del seu recorregut participaria en el desafiament de golf Barça-Madrid que es disputa entre els culers i madridistes aquest dijous 25 a la Costa Daurada, com és habitual, abans d’“El Clàssic”. Finalment, l’afortunat que representarà a les penyes serà Francesc Ibáñez de la Penya de Torroella de Montgrí.

Antoni Guil va presidir el torneig donant la benvinguda a tots les participants i, una vegada acabada la competició mentre els jugadors gaudien d’un aperitiu, va participar en el lliurament de premis al costat de Xavier Ilincheta, membre de la Comissió Penyes. Els guanyadors van ser: a la modalitat Handicap Superior, Jordi Gilabert; a Handicap Inferior, Roger Carbonell; a femení, Nakao Kumico; i a scratch, Hernán Andreano.

A més de les penyes de Montcada, Santa Coloma, Torroella, Sant Cugat, Matinera, Wembley, Cor Culé, Chema Corbella de Nalec, La Guineu i Foment Martinenc, també van assistir la penya Pep Ventura de Badalona, la Teixonera i Trinitat Vella. Al costat dels penyistes hi havia també altres personalitats vinculades al FC Barcelona, com ara Chema Corbella, Josep M. Minguella, Jordi Gonzalvo i l’actor Jordi Rios.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut