Espanyol B – Barça B: Insistència sense premi (1-0)

Els culers han intentat sobreposar-se al gol matiner dels blanc-i-blaus, però la falta d'encert en l'atac blaugrana ha acabat donant els tres punts als locals

Derrota del Barça B davant l'Espanyol B (1-0) en el derbi corresponent a la 10a jornada de Lliga. Els culers han encaixat un gol matiner als 14 minuts de joc, i la falta d'encert en atac no ha permès als de Garcia Pimienta igualar el matx. Amb aquesta derrota, s'acaba la ratxa de set jornades consecutives sense perdre.

Inici desfavorable

El matx ha iniciat amb força igualtat, sense cap dels dos conjunts sent capaç de fer-se amb el control del partit. Tot i així, l'Espanyol, en pràcticament la primera arribada amb perill a la porteria d'Ezkieta, s'ha aconseguit avançar al marcador mitjançant Campuzano, que ha caçat un rebot dins l'àrea (1-0, minut 14). El gol ha vingut seguit d'una altra mala notícia: Lesió de Sarsanedas que ha hagut de ser substituït per Guillem Jaime (minut 24).

Tot i els dos contratemps, el Barça B ha reaccionat i les primeres ocasions han arribat, amb un bon xut de Mujica (minut 29) i un de Monchu (minut 38) després d'una assistència de Collado des de l'esquerra, ambdós sense fortuna en la definició.

Reacció blaugrana sense encert

Ja a la segona meitat, els blaugrana ho han seguit intentant, primer amb un espectacular xut de Guillem Jaime que ha marxat fregant l'escaire (minut 48). A més, l'Espanyol ha jugat amb un jugador menys durant més de mitja hora per l'expulsió, per doble groga, de Pol Lozano (minut 54). Les arribades culers han seguit apareixent, amb xuts llunyans de Carles Pérez (minut 65) i Aleñá (minut 72), però sense l'encert necessari.

Monchu, amb una rematada de cap al travesser (minut 86), ha tingut l'empat, però la fortuna no ha caigut del cantó blaugrana. Els de García Pimienta ho han seguit intentant fins al final, però finalment, l'Espanyol B s'ha acabat enduent el derbi.