Impressionant mosaic al Camp Nou per donar el tret de sortida al Clàssic

Impressionant mosaic al Camp Nou per donar el tret de sortida al Clàssic

Abans del partit, més de 90.000 cartolines han dibuixat el lema ‘We Color Football’. A més, els aficionats culers han cantat l’himne a capella en el moment en què els jugadors han sortit al camp

Els aficionats del FC Barcelona han estat els grans protagonistes dels moments previs a l’inici del Clàssic. Més de 90.000 cartolines s’han enlairat a la vegada al Camp Nou per mostrar un gran mosaic en què es podia llegir el lema We Color Football, la campanya culer per a aquest Clàssic, just en el moment en què els jugadors han sortit al camp.

A més, les cartolines han permès veure al lateral de la graderia del Camp Nou la senyera acompanyada dels habituals colors blaugrana que adornaven l’Estadi.

Finalment, els aficionats han cantat l’himne a cappella en el moment en què els jugadors han trepitjat el terreny de joc, cosa que ha creat un caliu immillorable per donar suport a l’equip abans d’enfrontar-se al Reial Madrid. Sense cap mena de dubte, els instants previs al Clàssic han estat a l’alçada de la situació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut