Primera sessió informativa sobre els temes de l’Assemblea

Primera sessió informativa sobre els temes de l’Assemblea

El vicepresident primer, Jordi Cardoner, el secretari de la Junta Directiva, Jordi Calsamiglia, i el CEO del Club, Oscar Grau, han explicat els diferents aspectes que seran tractats el proper dissabte

Aquest vespre s’ha celebrat a l’Auditori 1899 la primera sessió informativa que el Club ha organitzat per informar dels diferents temes que es tractaran dissabte a l’Assemblea General de Socis del FC Barcelona, especialment d’aquells aspectes econòmics. Aquesta sessió ha comptat amb la presència de seixanta compromissaris.

El vicepresident primer Jordi Cardoner, el secretari de la Junta Directiva, Jordi Calsamiglia, i el CEO del FC Barcelona, Òscar Grau, acompanyats del director de l’Àrea de Finances i Relacions Estratègiques, Pancho Schröder, han estat els encarregats de presentar els diferents temes que seran tractats a l'Assemblea.

Jordi Cardoner ha exposat els motius que han portat la directiva a proposar unes modificacions de l'escut, i pel que fa a la informació económica, Òscar Grau ha estat l'encarregat d'explicar detalladament el tancament de l’exercici de la temporada anterior i els aspectes més rellevants del nou pressupost per al vigente exercici del 2018/19. Tant en aquests dos temes econòmics, com en la proposta de la nova imatge de l'escut, es requerirà a l'Assemblea la votació dels socis compromissaris per a la seva aprovació.

Aquesta ha estat la primera de les dues Sessions Informatives que el Club organitza per oferir a tots els socis compromissaris la corresponent información d’aquells aspectes que es posaran a votación a l’Assemblea General Ordinària del proper dissabte al Palau Blaugrana. La segona sessió se celebrará el dijous 18 d’octubre (19 h.) a l’Auditori 1899 del Camp Nou. Cal confirmar l'assistència al següent enllaç: Confirmar assistència

Els socis que han assistir a la sessió, a més de poder escoltar les presentacions dels representants del Club, han pogut efectuar diferents preguntes sobre els temes tractats i han rebut per avançat les memòries del Club i de la Fundació FC Barcelona que es lliuraran als assistents a l’Assemblea.

Aparcament al Parc Científic

Un dels aspectes logístics d’interès per als socis compromissaris que es desplacin dissabte en cotxe a l’Assemblea General del Palau Blaugrana, és la possibilitat d’estacionar el vehicle a l’aparcament del Parc Científic, situat davant la rotonda, a l’altre costat que l’entrada de vehicles del Miniestadi.

Per poder acceder gratuïtament a l’aparcament, caldrà ensenyar el full de la convocatòria a l’Assemblea que el Club ha enviat als compromissaris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut