Lionel Messi, escollit millor jugador de la Lliga al mes de setembre

Lionel Messi, escollit millor jugador de la Lliga al mes de setembre

El crac argentí rebrà dissabte abans del partit davant el Sevilla (20:45 hores) el guardó que el distingeix com a millor jugador del mes de setembre

La gana de Leo Messi no te fi. La vitrina del crac argentí sumarà aquest dissabte un nou trofeu que l’acreditarà com a millor jugador del mes de setembre a la Lliga. Les grans actuacions del crac blaugrana en aquest inici de competició han fet que el jugador de Rosario, sigui qui rebi el distintiu de la Lliga.

I és que el capità culer no ha desaprofitat l’ocasió i ha completat un mes de setembre extraordinari. El partit davant l’Osca, on el conjunt barcelonista va guanyar per vuit gols a dos, va ser el preludi d’un mes on Lionel Messi s’ha sortit, amb un total de tres gols i quatre assistències en els cinc partits que ha disputat.

Leo Messi rebrà el premi en el partit davant el Sevilla (20:45 hores) a l’estadi blaugrana. Un estadi on el conjunt d’Ernesto Valverde es tornarà a vestir de curt, per intentar batre a l’actual líder de la Lliga, el Sevilla de Pablo Machín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut