Nous incentius del Seient Lliure per continuar millorant l’assistència al Camp Nou

Nous incentius del Seient Lliure per continuar millorant l’assistència al Camp Nou

La Junta Directiva ha aprovat la introducció de nous incentius en el model del Seient Lliure, que s’aplicaran immediatament, coincidint amb el partit entre el FC Barcelona i el Sevilla del proper dissabte

Amb l’objectiu de continuar incrementant l’assistència al Camp Nou, la Junta Directiva va aprovar la introducció de nous incentius en el model del Seient Lliure, que s’aplicaran immediatament, coincidint amb el partit entre el FC Barcelona i el Sevilla del proper dissabte, 20 d’octubre.

Aprofitant l’aturada de les competicions pels partits de seleccions, s’ha fet un balanç de l’aplicació del nou model de Seient Lliure aprovat per a aquesta temporada. En els primers partits disputats al Camp Nou, l’assistència mitjana s’ha incrementat al voltant d’un 9%. Aquest percentatge es desglossa en un 4% de millora en l’assistència dels socis abonats, i en un 14% de millora en la venda de localitats. Alhora, en aquest període, l’antelació amb què els socis alliberen els seus seients, s’ha duplicat. Tanmateix, la mitjana de socis abonats que ni assisteixen a l’estadi, ni alliberen el seu seient, és encara d’un 20%, aproximadament, en cada partit.

Amb la voluntat de fer un pas més en la millora de l’assistència al Camp Nou, la Junta Directiva va aprovar que, a partir d’ara, el cobrament per partit alliberat estarà vinculat al preu de venda al públic de la localitat, i no al preu pagat per l’abonament. El soci abonat cobrarà el 50% del preu, un cop restat l’IVA i les despeses de gestió. D’altra banda, també es simplifica el model, i s’elimina la ponderació diferenciada entre la primera i la segona volta de la temporada.

Pel que fa a la resta d’especificacions que configuren el Seient Lliure, es mantenen en tots els extrems fixats per a aquesta temporada. Aquells socis abonats que alliberin amb més de 20 dies d’antelació a la celebració del partit, a banda de tenir garantit el cobrament de la seva localitat, continuaran gaudint d’una bonificació del 20% afegida al preu de liquidació corresponent. Pel que fa a tots aquells socis abonats que alliberin el seu seient amb més de 10 dies d’antelació, se’ls manté el cobrament garantit, tant si es ven com si no es ven la seva localitat.

Els abonats que alliberin el seu seient fora d’aquests terminis, només cobraran l’import que els correspongui en cas que es vengui la seva localitat.

L’única modalitat de liquidació que hi haurà és la bossa d’estalvi, que acumularà en un dipòsit tots els cobraments del Seient Lliure fins a final de temporada. L’import resultant es descomptarà del cost de la quota d’abonament de la temporada següent.

L’abonat té limitada la quantitat a percebre per l’ús del Seient Lliure, i pot acumular fins a un màxim del 95% equivalent al cost anual de l’abonament.

Consulta la valoració del Seient Lliure i els nous incentius per millorar l'assistència al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut