El Miniestadi inaugurarà la Lliga a casa

El Miniestadi inaugurarà la Lliga a casa

Després de tres victòries a domicili, el Barça Femení disputarà el primer compromís com a local, diumenge contra el Rayo Vallecano
Per fi, el Barça Femení afrontarà un partit de Lliga Iberdrola com a local. Aquesta circumstància s’ha fet esperar fins a la jornada 5, quan el conjunt blaugrana rebrà el Rayo Vallecano al Miniestadi a les 18.00 h. Abans, ha disputat tres partits en camp contrari: Athletic Club (0-1), Espanyol (0-3) i Fundación Albacete (1-6). Cal recordar que el primer duel de Lliga a casa del Barça hauria d’haver estat davant del Llevant, en la jornada 2, però es va ajornar fins al 24 d’octubre pel brot de gastroenteritis després del viatge al Kazakhstan.

D’aquesta manera, serà el tercer partit de la temporada al Miniestadi. El primer va ser un amistós de pretemporada amb el Chelsea (1-1), el 5 d’agost, i el segon, la remuntada de Champions League davant del BIIK Kazygurt (3-0), el 26 de setembre. Els dos compromisos van registrar unes entrades de 1.266 i 1.667 espectadors, respectivament. Per al partit de diumenge, els aficionats podran retirar la seva entrada gratuïta a les taquilles del Gol Nord del Camp Nou el mateix dia del partit. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut