L’Aleví-Benjamí competeix en una Lliga masculina

L’Aleví-Benjamí competeix en una Lliga masculina

Important canvi en la formació de les més menudes del futbol femení, que el cap de setmana van debutar a la tercera divisió aleví
El futbol formatiu femení del Barça presenta una remarcable novetat en la present temporada. I és que l’Aleví-Benjamí, l’equip més menut del Club, competeix a partir d’aquest curs en una Lliga masculina. “Intentem buscar la millor formació en cadascuna de les etapes i creiem que aquesta és una manera d’aconseguir-ho”, explica el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, en un reportatge elaborat per Barça TV.

L’Aleví-Benjamí barcelonista es va crear fa tres temporades. En les dues primeres va participar en la primera divisió aleví femenina i, a partir d’aquesta, ha començat en el grup 44è de la tercera divisió aleví. En el debut oficial de dissabte passat, el conjunt dirigit per Jaume Comellas es va imposar per 13-0 al Corbera a la Ciutat Esportiva.

Comellas, en la seva primera temporada com a primer entrenador després de dues com a segon, és un dels protagonistes del reportatge en explicar com ha viscut l’equip el canvi. També hi intervenen el coordinador del futbol formatiu femení, Jordi Ventura, que exposa què suposa això a nivell d’estructura, i Melanie Serrano, futbolista amb una àmplia trajectòria al primer equip i que també va començar a practicar aquest esport jugant amb nens.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut