Una signatura especial per a Messi... sobre un tatuatge amb la seva imatge!

Una signatura especial per a Messi... sobre un tatuatge amb la seva imatge!

L'argentí, abans de tornar cap a Barcelona després de jugar a Mestalla, es va aturar per signar autògrafs als fans que els esperaven. Allà es va trobar amb una situació peculiar

Els aeroports sempre acostumen a deixar imatges emotives, divertides o curioses. Especialment quan es tracta dels fans blaugrana esperant els seus ídols, que tornen cap a Barcelona després d'un partit. Una de les imatges més recordades és de fa dues temporades, quan Leo Messi va signar autògrafs a dos nens vestits del Barça a l'aeroport de Glasgow, en un vídeo que va resultar entranyable.

A València, i novament amb Messi com a protagonista, la situació va ser diferent, però no per això menys curiosa. L'argentí, que havia marcat el gol de l'empat contra el València (1-1), atenia els fans que els esperaven. I, de sobte, va veure una imatge seva tatuada a l'esquena d'un seguidor. El somriure de Messi i el retolador retratant la signatura del crac argentí sobre la pell de l'aficionat no es van fer esperar. 

A l'aeroport, però, també hi va haver un altre protagonista. Va ser Ter Stegen, que es va aturar davant d'una jove aficionada i li va entregar la seva samarreta, després de fer-se fotografies i signar diversos autògrafs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut