HC Meshkov - Barça Lassa: Victòria treballada a Bielorússia (21-29)

Els de Xavi Pascual aconsegueixen un nou triomf contra un rival molt sòlid com a local que s’ha desajustat en els darrers minuts de partit

El Barça Lassa ha aconseguit dos punts més contra el conjunt bielorús del grup A de la Champions League, el HC Meshkov Brest (21-29).

Els de Xavi Pascual han sortit al parquet de l’Sportshall Victoria amb molta energia, amb un contundent 2-4 i una defensa molt intensa. Després d’aquest parcial, el conjunt entrenat per Manolo Cadenas ha aturat el partit. A la represa, els locals han augmentat la duresa defensiva i han aprofitat la superioritat numèrica per situar l’empat a quatre a l’electrònic a falta d’onze minuts per arribar al descans. Però els blaugranes, a partir de les bones defenses i la bona circulació de pilota, han aconseguit un parcial de 0-3 amb gols de Pálmarsson i Víctor Tomàs (4-7).

Tot i així, els locals, mitjançant les grans aturades del seu porter, Pesic, han aconseguit empatar el duel (8-8), fet que ha provocat que Xavi Pascual demanés temps mort. A la represa els barcelonistes han perdut un parell de pilotes que han propiciat dos contraatacs que han definit a la perfecció per avançar-se a l’electrònic (10-8).

Però, a partir dels minuts amb superioritat numèrica a favor dels blaugranes, i gràcies a la bona actuació de Pérez de Vargas, el Barça Lassa ha sabut capgirar el resultat i arribar al descans amb un parcial de 4 a 7 i l’ajustat 14-15 al marcador.

Segona meitat, de menys a més

Després del pas pels vestidors el partit s’ha reprès amb intercanvis de gols per part dels dos conjunts (17-17), amb un ritme anotador molt més elevat que als primers 30 minuts.

L’equip de Xavi Pascual ha tirat de punt d’honor i, gràcies a un parcial de 0 a 3, ha situat un mínim avantatge que ha provocat que el tècnic local aturés el matx amb el 17 a 20 al marcador.

A la represa han predominat les bones actuacions d’ambdós porters, però la bona defensa del Barça Lassa ha estat clau per agafar diferència a l’electrònic. El partit, amb un resultat de 19-24, ha agafat un clar color blaugrana, i als darrers minuts tres pals gairebé consecutius dels culers han evitat que la diferència de gols augmentés. Finalment, 21-29 amb dues últimes dianes marcades amb una certa facilitat pels homes de Xavier Pascual, que han aprofitat a la perfecció el joc sense porter dels locals.