Els socis no abonats poden sol·licitar la seva invitació per al partit del Sevilla

Els socis no abonats poden sol·licitar la seva invitació per al partit del Sevilla

Des del dijous 11 d’octubre a les 10 hores i fins al dilluns dia 15 a les 19 hores estarà obert el formulari de sol·licitud de les localitats corresponents als abonaments sancionats en l’acció antifrau

La Junta Directiva va aprovar posar a disposició dels socis no abonats, de manera gratuïta, les localitats dels abonaments que han quedat temporalment suspesos a conseqüència de les sancions imposades per la Comissió de Disciplina del Club, arran de l’acció antifrau duta a terme en el decurs del darrer Clàssic disputat al Camp Nou.

Per al proper partit de Lliga que el Barça jugarà al Camp Nou, contra el Sevilla el dissabte 20 d’octubre (20.45 h), els socis sense abonament, majors de 14 anys i amb un mínim d’un any d’antiguitat ja podran sol·licitar una de les 2.821 invitacions disponibles per a aquest partit a partir del dijous 11 d’octubre.

Els interessats en una d’aquestes invitacions per assistir gratuïtament al partit contra el Sevilla hauran de fer la petició a través d’un formulari que s’obre el dijous 11 d’octubre (10.00 h) i que es tancarà el dilluns dia 15 a les 19.00 h. El formulari es troba a l’enllaç següent:

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes es farà un sorteig entre tots els sol·licitants.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.  

Condicions per accedir a l’Estadi amb l’entrada

Els socis guanyadors rebran un correu electrònic a partir de 48 hores abans de l’inici del partit amb l’entrada gratuïta (amb la localitat ja assignada).

S’haurà d’accedir a l’Estadi obligatòriament per l’accés que s’indiqui a l’entrada, que serà el número 4 del Gol Nord. Allà es farà un control d’identitat del soci, que haurà de mostrar el carnet de soci i el DNI o document identificatiu. 

En el cas que el soci agraciat no sigui el que accedeix a l’Estadi, se li denegarà l’accés.

No s’acceptaran autoritzacions ni cessions.

Calendari per sol·licitar les invitacions

Partits cap de setmana

Obertura formulari Dijous setmana anterior partit
Tancament formulari Dilluns setmana partit
Sorteig (si és necessari) Dimarts setmana partit
Comunicació Dimarts/dimecres setmana partit


Partits entre setmana

Obertura formulari      Dilluns setmana anterior
Tancament formulari Dimecres setmana anterior
Sorteig (si és necessari)   Dijous setmana anterior
Comunicació Dijous/divendres setmana anterior
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut