Seient Lliure. Modificacions

Seient Lliure. Modificacions

Tots els canvis del Seient Lliure de cara a la temporada 2018/19 que interessen als socis abonats.

El Club treballa constantment per a la millora del servei del Seient Lliure. Per aquest motiu, de cara a la temporada 2018/19 es modifica la liquidació del Seient Lliure. D’aquesta manera aconseguim:
- Una millora de la gestió, que la fa més eficient.
- Liquidacions més transparents, fàcils i clares per als socis abonats.
- Fomentar l’assistència a l’Estadi. L’esperit del Seient Lliure és que gràcies a les alliberacions dels socis que no poden anar a l’Estadi, es puguin ocupar aquestes localitats i tenir així a cada partit un Camp Nou ple.

Quins canvis es porten a terme?

1. LA LIQUIDACIÓ SERÀ NOMÉS AMB MODALITAT 'BOSSA'- Liquidació més eficient

Deixarà d’existir la modalitat ‘ingrés’, en què s’efectua el pagament després dels partits, i només hi haurà la modalitat ‘bossa’, mitjançant la qual s’acumula l’import de cada partit i al final de temporada es descompta del preu de l’abonament de la propera temporada.

2. IMPORT A COBRAR SEGONS EL PREU MITJÀ DE VENDA DE L'ENTRADA

El cobrament per partit alliberat estarà vinculat al preu mitjà de venda de la localitat, i no al preu pagat per l’abonament. El soci abonat cobrarà el 50% del preu, un cop restat l’IVA i les despeses de gestió.

3. ALLIBERAMENT AMB ANTICIPACIÓ- Nou concepte alliberament anticipat

Es vol premiar el soci que alliberi amb antelació la seva localitat, per poder així omplir l’Estadi de socis i aficionats.

  • Prompta Plus: Alliberament amb més de 20 dies abans de l’inici del partitbonificació del 20% sobre l’import assignat per a cada partit, es vengui o no es vengui la localitat.*
  • Prompta: Alliberament entre els 10 i els 20 dies abans de l’inici del partit: s’abonarà l’import corresponent es vengui o no es vengui la localitat.
  • No prompta: Alliberament amb menys de 10 dies abans de l’inici del partit: només s’abonarà l’import en cas que es vengui la localitat.

    *Si algun partit queda programat al calendari per sota dels 20 dies abans de la celebració del mateix, qualsevol alliberament per sobre dels 10 dies, percebrà també la bonificació del 20%

Qui cobrarà l'import del seient lliure?

- Els abonaments que hagin estat alliberats (venuts o no venuts) abans de 20 dies de l’inici del partit, i cobrant un 20% addicional.
- Els abonaments que hagin estat alliberats (venuts o no venuts) abans de 10 dies de l’inici del partit.
- Els abonaments alliberats des de 10 dies abans del partit i fins a l’hora del partit, només en el cas que es vengui la localitat.

Quin és el benefici d'aquest canvi de liquidació?

Amb aquest canvi obtenim una liquidació del seient lliure més àgil i eficient, alhora que és molt més clara per a l’abonat
Amb aquesta nova modificació, també facilitem que augmenti l’assistència a l’Estadi.

Puc seguir mantenint el Seient Lliure invers?

No. El Seient Lliure Invers desapareix.

A partir de quin dia s'aplicaran aquests canvis?

Aquests canvis s’implementaran a partir de l’inici de la temporada 2018/19.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut