BAXI Manresa - Barça Lassa: El Nou Congost posa a prova el Barça

BAXI Manresa - Barça Lassa: El Nou Congost posa a prova el Barça

Els de Pesic tornen al Nou Congost després de dos anys amb el repte de sumar el segon triomf del curs a la Lliga Regular (dijous, 20:45h)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20:45h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53) el BAXI Manresa en el que serà el primer duel català de la temporada tant per a blaugranes com per als manresans. Els homes de Svetislav Pesic tenen tota la plantilla disponible, amb la baixa ja coneguda de Hanga, que segueix el seu procés de recuperació.

El rival

Ha tornat amb força a la Lliga Endesa després d’un curs a la LEB Or. El BAXI ha construit una gran plantilla amb Joan Peñarroya com a entrenador i les incorporacions de dos exblaugranes com Alex Renfroe i Justin Doellman, a més d’afegir un gran anotador com Ryan Toolson, un tot terreny com Pere Tomàs, un gran rebotejador i intimidador com Cady Lalanne i els també interiors Marko Lukovic i Siim-Sander Vene, que està substituint l’ara lesionat Doellman. A tots ells s’hi uneixen jugadors que ja eren a l’equip el curs passat com Lundberg, Jou, Sakho, Miñoz o Gintvainis.

El Barça

Va sumar el primer triomf del curs amb la victòria al Palau contra l’Herbalife Gran Canària (98-78) i ha pogut entrenar amb normalitat durant la setmana per preparar els dos partits que es disputaran aquesta setmana. Pesic podrà comptar amb tots els jugadors disponibles, els mateixos que en el debut a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut