Tottenham – Juvenil A: Una sortida complicada

Tottenham – Juvenil A: Una sortida complicada

16.00 HORES (Movistar Liga de Campeones) El Juvenil A, líder del seu grup, visita aquesta tarda el camp del Tottenham a la segona jornada de la UEFA Youth League

El Juvenil A de Denis Silva afronta avui el primer partit a domicili d’aquesta edició de la UEFA Youth League. I ho fa davant d’un rival força complicat com és el Tottenham. El Juvenil A arriba al partit que es disputarà a les 16.00 hores al Hotspur Way Training Centre amb la confiança que li dona la victòria assolida a la primera jornada al Miniestadi davant del PSV (2-1). Denis Silva té les baixes per aquest partit de Jandro, Marqués i Labinot, però podrà comptar amb els jugadors del Barça B Guillem, Collado i Abel Ruiz. El partit es podrà seguir en directe per televisió al canal Movistar Liga de Campeones al dial 50.

“És un rival molt difícil. Els hem analitzat i es tracta d’un equip molt competitiu que combina molt bé el bon joc, la pressió alta i físicament són molt forts i ràpids. Haurem d’estar molt encertats en la sortida de la pilota ja que ells pressionen molt a dalt i si estem fins els hi podrem crear perill”, ha explicat el tècnic Denis Silva abans de jugar aquesta tarda el partit de la segona jornada de la UEFA Youth League. El Tottenham va empatar 1-1 al camp de l’Inter al partit de la primera jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut