II Open de Golf Penyes del Barça

II Open de Golf Penyes del Barça

La Confederació Mundial de Penyes, conjuntament amb la Federació del Barcelonès Est, organitza la segona edició del Open de Golf Penyes del Barça

El proper 21 d’octubre les instal·lacions de La Roca Barcelona acolliran la segona edició del Open de Golf Penyes del Barça, organitzat per la Confederació Mundial de Penyes, conjuntament amb la Federació de Penyes del Barcelonès Est. Aquesta és una activitat adreçada a jugadors amb llicència i handicap de Golf que busca crear un entorn lúdic on compartir els valors blaugranes.

El torneig, que començarà a les 9:30 del matí i comptarà amb l’assistència d’exjugadors i directius blaugranes, seguirà la modalitat de Stableford Individual i oferirà guardons per al primer classificat scratch, els dos primers classificats masculins amb handicap inferior i superior, i les dues primeres classificades femenines amb handicap.

El preu de l’entrada és de 50€ i els penyistes que disposin de carnet podran comptar amb un 20% de descompte. La inscripció inclou un aperitiu, l’assistència a l’entrega de premis i la participació en un sorteig de regals facilitats pels col·laboradors de l’esdeveniment.

Les inscripcions al torneig es poden fer mitjançant el telèfon d’atenció Golf La Roca 93 844 48 86.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut