Tasques de manteniment a la gespa del Camp Nou

Tasques de manteniment a la gespa del Camp Nou

Aprofitant que no hi ha partits a casa fins al dia 20, i seguint amb les feines iniciades a l’agost, aquest dilluns s’ha reprès l’activitat amb l’objectiu de recuperar la densitat necessària

Seguint amb les feines iniciades a l’agost, aquest dilluns s’han reprès les tasques de manteniment associades a la situació de la gespa del Camp Nou amb l’objectiu de recuperar la densitat necessària.

Tot i complir amb els valors exigits per les diferents competicions, s’ha aprofitat l’aturada de tres setmanes sense compromisos a l’Estadi –el proper partit serà el 20 d’octubre contra el Sevilla- per dur a terme aquestes tasques.

L’estiu del 2018 ha estat un dels més calorosos de les darreres dècades, amb una onada de calor entre els dies 2 i 7 d’agost, on es van superar valors de 30ºC a les nits de Barcelona i màximes al llarg de més de deu dies per sobre dels 40ºC essent els pitjors valorats a Europa des de l’estiu del 2003.

Les altes temperatures viscudes i la situació de la gespa a l’Estadi –el terreny de joc es troba uns vuit metres per sota del nivell del carrer- han generat un estrés a la planta molt difícil de controlar. Aquesta situació ha generat una pèrdua de densitat a la gespa que s’ha anat recuperant al llarg d’un mes de setembre on les altes temperatures i valors d’humitat gens beneficiosos  per a la germinació de la gespa han endarrerit de manera sensible la recuperació de l’estat òptim de la gespa del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut