Barça B – Atlético Balears: A consolidar la plaça de play-off!

Barça B – Atlético Balears: A consolidar la plaça de play-off!

17.30 HORES (Barça TV) L’equip de Garcia Pimienta, que ha obtingut deu dels darrers dotze punts possibles a la Lliga, busca aquesta tarda una victòria per afermar-se entre els quatre primers classificats

El Barça B afronta avui el segon partit consecutiu al Miniestadi. I ho fa amb la seguretat que li atorga la victòria de la passada jornada davant de l’Olot, per 2-1, que el va situar a la quarta posició i, per tant, a la darrera plaça que dona accés al play-off d’ascens. L’equip de Garcia Pimienta afronta aquesta tarda el partit davant de l’Atlético Balears amb l’objectiu d’assolir la segona victòria de la temporada a casa amb la que consolidar la bona ratxa de resultats i la plaça de play-off. No serà fàcil. El rival, onzè classificat amb 8 punts, és un equip típic de la Segona Divisió B, que fora de casa ja ha puntuat aquesta temporada al camp del Castelló (1-1) i del Peralada (2-2).

Garcia Pimienta recupera a Sarsanedas i té la baixa per lesió de Mate. Carles Pérez ha rebut l’alta mèdica però, de moment, no entra a la convocatòria. Carevic és el porter descartat aquesta jornada. El tècnic, això sí, podrà tornar a comptar en aquest partit amb la presència del jugador del primer equip Carles Aleñá. “L’Atlético Balears és un rival complicat, típic de Segona Divisió B, que té jugadors de moltíssim nivell, experts a la categoria, que saben molt bé al que juguen i que ens posaran les coses molts difícils si nosaltres no estem al màxim nivell”, ha explicat Garcia Pimienta, que es mostra molt satisfet amb la ratxa de joc i de resultats de l’equip.

La llista de jugadors convocats del Barça B la formen: Iñaki Peña, Jokin Ezkieta, Guillem, Morer, J. Cuenca, Miranda, Mingueza, Chumi, O. Busquets, Monchu, Sarsanedas, Aleñá, Collado, McGuane, Riqui Puig, Mujica, Ballou, Abel Ruiz i Kike Saverio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut