L’inoblidable gol d’Olmo contra el Tottenham

L’inoblidable gol d’Olmo contra el Tottenham

A les semifinals de la Recopa d’Europa del 1982, el defensa blaugrana va anotar el gol de l’empat a White Hart Lane per encarrilar l’accés a la final d’un títol que acabaria sent culer

7 d’abril del 1982. El FC Barcelona d’Udo Lattek visitava Londres per enfrontar-se al Tottenham (proper rival blaugrana a la Champions) en l’anada de les semifinals de la Recopa d’Europa. Els culers es van trobar un ambient molt hostil i un conjunt anglès excessivament agressiu. Tal com relata Antonio Olmo, el protagonista d’aquella nit, “semblava una guerra més que un partit de futbol, hi havia una agressivitat fora del normal”.

Tot i la dificultat, els barcelonistes van aconseguir un valuós empat de White Hart Lane gràcies a un gol d’Olmo que –amb l’ajuda del porter– va sorprendre tothom amb un llançament llunyà que acabaria al fons de la xarxa. A la tornada, els barcelonistes van vèncer (1-0) al Camp Nou per acabar guanyant la final contra l’Standard de Lieja (2-1) en la que va ser la segona de les quatre Recopes d’Europa de la història del Club.

Al vídeo següent, Antonio Olmo, juntament amb Josep Moratalla, un altre protagonista blaugrana d’aquella nit, repassen com es va viure aquell partit a Londres des de dins. Recordes el gol d’Olmo? No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut