Arthur: “De petit intentava imitar els moviments d’Iniesta”

Arthur: “De petit intentava imitar els moviments d’Iniesta”

El migcampista brasiler explica, en una entrevista a ‘The Players Tribune’, la seva gran admiració cap a l’excapità blaugrana, de qui assegura que “té una excel·lència futbolística indiscutible”

De voler ser com Iniesta, a lluir el seu dorsal al FC Barcelona. Així és la història d’Arthur Melo, una de les sensacions culers d’aquesta nova temporada. El brasiler explica, en una entrevista a ‘The Players Tribune’, d’on prové aquesta admiració incondicional cap a Andrés Iniesta: “El vaig començar a seguir pels seus girs, la seva intel·ligència en el joc..., tota pilota que anava en atac passava pels seus peus”.

Per al migcampista barcelonista, “l’excel·lència futbolística d’Iniesta és indiscutible, ha estat molts anys sent top. Quan vaig començar a les categories inferiors, vaig sentir que volia jugar com ell, fer les coses que ell fa. La seva manera de sortejar rivals amb tanta facilitat i el seu joc tan agradable de veure...,  van fer que em comencés a fixar tant en ell”. A més, Arthur explica una anècdota de quan era petit: “Al pati de casa entrenava la majoria de coses que ell fa, intentava girar amb la bola al primer toc. Imitava tots els seus moviments”.

“L’excel·lència futbolística d’Iniesta és indiscutible, ha estat molts anys sent top”

El nou ‘8’ blaugrana explica també com va rebre el seu dorsal actual al Barça: “Quan vaig arribar, em van preguntar quin dorsal m’agradaria portar. Sincerament, mai m’ha importat el número, de fet a Gremio jugava amb el ‘29’. Qualsevol número em servia per jugar al Barça, és un orgull ser aquí. Però casualment estava lliure el ‘8’ i vaig acabar amb aquest”.

“Quan ets un nen, somies a jugar en un gran club europeu juntament amb els millors jugadors del món i convertir-te en un d’ells. També a vestir la samarreta de la selecció brasilera. Sens dubte, aquests sempre han estat els meus somnis des de petit”, rememora Arthur. Finalment, el brasiler també recorda com va ser la seva presentació al Gamper: “Quan van dir el meu nom i l’afició em va ovacionar va ser un moment molt especial, és una sensació espectacular”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut