Ernesto Valverde: "Hem tingut el control, però ens ha faltat l'encert"

El tècnic del FC Barcelona ha assegurat que "l'equip ha sortit amb la mentalitat correcta" i ha tingut "la resposta adequada després del gol en contra", però també ha reconegut que "ens ha costat"

Repartiment de punts a Mestalla. I ha estat així perquè Garay i Leo Messi ho han decidit. Els seus gols han posat l'1-1 final d'un enfrontament que s'ha complicat molt d'hora, però que el Barça ha acabat dominant tot i no aconseguir el triomf. "Teníem el control del joc, però ens ha faltat aquest punt d'encertar en l'últim tram", ha analitzat el tècnic, un Ernesto Valverde que ha afegit: "Ells tenien vuit jugadors a prop de la seva àrea i no podíem perdre de vista als dos que tenien despenjats. No volíem permetre'ls contres perilloses i hem intentat arribar més, però sense fortuna".

Perquè, per a Valverde, "l'equip ha sortit amb la mentalitat correcta", tot i el gol inicial de Garay, i s'ha mostrat satisfet amb la reacció: "Quan ha anat passant el partit ens hem anat fent amos del joc. Però ells han fet un gran joc defensiu, molt solidari, i a nosaltres ens ha faltat l'encert".

A més a més, aquestes han estat les declaracions destacades dels altres protagonistes del València - Barça:

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut