Ernesto Valverde: “Els partits a Mestalla sempre són durs i complicats”

Ernesto Valverde: “Els partits a Mestalla sempre són durs i complicats”

El tècnic barcelonista ha qualificat el duel d’aquest diumenge contra el València (20.45 hores) “com un dels grans duels de la Lliga”

Ernesto Valverde ha advertit de les dificultats del duel d’aquest diumenge a Mestalla contra el València (20.45 hores). “Els partits a Mestalla sempre són durs i complicats i el de demà és un partit de nivell Champions; un dels grans duels de la Lliga”, ha afirmat el tècnic blaugrana. Valverde també ha analitzat el València: “No ha començat amb els mateixos resultats que les temporades anteriors, però té les bases molt clares”.

Preguntat per com haurà de sortir el Barça a Mestalla, el preparador blaugrana ha assegurat que “caldrà sortir amb gent a dins per dominar el partit”. Ernesto Valverde també ha parlat del calendari, i ha assegurat que no és un aspecte en què es fixi gaire: “L’acceptem i no hi pensem gaire. Aprofitarem per entrenar-nos amb els que es quedin”. “Hem de ser regulars per guanyar la Lliga, que és el que busquem”, ha sentenciat el tècnic barcelonista en la roda de premsa prèvia al duel contra el València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut