Amistós de nivell per no perdre el ritme (6-0)

Amistós de nivell per no perdre el ritme (6-0)

El Barça Femení ha disputat un partit amb el Seagull, de Segona Divisió, a la Ciutat Esportiva

Abans d’un cap de setmana sense futbol de clubs per l’aturada per compromisos internacionals, el Barça Femení ha disputat aquest dijous al vespre un amistós davant del Seagull a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per no perdre el ritme competitiu prèviament a un tram de màxima exigència, amb 7 duels en 21 dies.

A diferència d’altres aturades per seleccions , en aquesta ocasió el conjunt blaugrana ha conservat un alt nombre de jugadores del primer equip, que han estat reforçades per les del filial Jana Fernández, Zaira Flores, Aida Esteve, Carla Armengol, Paula Gutiérrez i Teresa Morató.

El Barça s’ha trobat un rival que ha fet gala de la competitivitat que l’ha portat a jugar el play-off d’ascens a Primera Divisió les últimes tres temporades. Això sí, les locals s’han pres la cita amb molta seriositat i una insistent Alexia les ha avançat al minut 11. Amb una preciosa canonada, Andonova firmava el 2-0 abans del descans.

A la represa, el ritme s’ha mantingut alt. Una imprecisió defensiva de les badalonines s’ha convertit en el tercer. En l’últim quart d’hora un Barça més sencer ha eixamplat el marge amb el hat-trick d’Alexia i doblet d’Andonova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut