Venda d’entrades per al partit al camp de l’Inter

Venda d’entrades per al partit al camp de l’Inter

Els socis podran adquirir les seves entrades per assistir al partit de Milà a partir del dilluns 8 d'octubre a les 10 hores i fins el dijous 25 d'octubre a les 17 h

La venda de les entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà l’Inter i el FC Barcelona, el dimarts 6 de novembre a l’estadi Giuseppe Meazza de Milà (21 h), començarà el dilluns 8 d’octubre a les 10.00 hores i finalitzarà el dijous 25 d’octubre a les 17 hores, o fins que s’exhaureixin les 2.380 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 50 euros, i en queden exclosos aquells socis menors de 6 anys, aquells que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (Al final del text es troba l’enllaç d’accés a la compra).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a Milà, prèvia identificació. Per aquest partit també es donarà polsera. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les localitats estaran ubicades a la zona visitant darrera una de les porteries (Tercer Nivell Blau, blocs del 301 a 318).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut