Sylvinho: “El Barça sempre es planteja guanyar-ho tot”

Sylvinho: “El Barça sempre es planteja guanyar-ho tot”

L’exlateral esquerre blaugrana ha repassat l’actualitat culer i, com a assistent tècnic de la selecció brasilera, ha valorat els seus compatriotes de la plantilla de Valverde

Cinc temporades i vuit títols. Aquest és el balanç de Sylvio Mendes ‘Sylvinho’ durant la seva etapa al FC Barcelona. L’actual assistent tècnic de la selecció brasilera va estar de la temporada 2004/05 fins a la 2008/09 vestint l’elàstica del culer. Una etapa on va experimentar la mentalitat guanyadora del Barça. “El Barça sempre es planteja guanyar-ho tot. És un dels millors clubs del món amb jugadors d’altíssim nivell”, ha declarat Sylvinho als mitjans oficials del Club després de seguir l’entrenament culer.

L’exlateral esquerre del Barça també ha fet balanç de l’inici de curs dels de Valverde: “La temporada tot just ha començat. De vegades en un partit les coses no surten bé. Però és un gran equip que es pot plantejar guanyar-ho tot”. I més si hi ha Messi. Durant tots els anys que el brasiler va estar al Barça va coincidir amb l’astre argentí. “Té una mentalitat molt forta, perquè sempre vol seguir guanyant. Juga al futbol de manera espectacular i es cuida molt. Per això encara té molta vida al FC Barcelona”, així ha definit Leo Messi.

Els brasilers blaugranes

Amb la mirada d’actual assistent tècnic de la selecció brasilera de Tite, Sylvinho ha tingut paraules per Coutinho, Malcom i Arthur: “Coutinho és un jugador d’un altre nivell. Malcom, que està començant la seva carrera, i Arthur són molt joves, però són dos jugadors amb molt talent”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut