Els Barça Legends inauguren un torneig social de futbol organitzat per la policia de Calcuta

Els Barça Legends inauguren un torneig social de futbol organitzat per la policia de Calcuta

L’acte ha estat seguit per més d’un centenar de periodistes que han volgut captar la presència d’antics jugadors del Barça a l’Índia

Els Barça Legends ja són a Calcuta i després d’un dia d’aclimatació a la ciutat i el seu clima, on la humitat supera el 90 per cent, els homes del Chapi Ferrer han començat a fer barcelonisme a la ciutat que divendres acollirà el partit a partir de les 19 hores locals (15.30 h a Barcelona) davant d’un combinat local.

Els blaugranes s’han desplaçat fins la seu central de la policia, on l’alcalde de Calcuta, el senyor Sovan Chatterjee, els ha rebut tot just arribar a les instal·lacions policials, en què s’ha inaugurat un torneig de futbol per a joves. A més de l’alcalde de la ciutat, el comissionat de la policia, el senyor Virendra, ha volgut saludar un per un tots els components de l’equip. L’entrenador dels Barça Legends, Albert Chapi Ferrer, ha agraït la rebuda en nom del FC Barcelona i ha regalat una samarreta del FC Barcelona, mentre que el comissionat Virendra ha lliurat una placa commemorativa de la presència culer a Calcuta. L’acte ha estat seguit per més d’un centenar de periodistes que han volgut captar la presència d’antics jugadors del Barça a l’Índia.

Els blaugranes han inaugurat un torneig de futbol que s’ha celebrat des del 1997 i en què participen 700 equips de tota la ciutat amb la presència de més de 15.000 nens, organitzat per la policia de Calcuta. L’objectiu d’aquest projecte és que, gràcies a la pràctica del futbol, es puguin treure nens del carrer i s’eviti que caiguin en la delinqüència en una ciutat de més de 10 milions d’habitants en què la seguretat ciutadana és un problema greu. A més, els hàbits positius de l’esport, presents en aquest programa, ajuden també als joves a evitar problemes majors com la drogodependència.

Roda de premsa i entrenament

Un cop ha acabat el dinar conjunt del Barça amb els caps policials de la ciutat de Calcuta, els blaugranes s’han desplaçat fins l’hotel de concentració. Abans de l’entrenament, Ferrer juntament amb els jugadors José Edmilson, Juliano Belletti i Javier Saviola han fet una roda de premsa prèvia al partit. El nexe comú dels quatre protagonistes ha estat el fet que els aficionats que divendres vagin a l’estadi gaudeixin de la experiència de veure un bon partit de futbol amb jugadors que no fa tant jugaven amb el primer equip i de l’interès que desperta el futbol cada vegada més a un país on el cricket és l’esport número 1 però on el futbol ja ocupa la segona plaça. A més, també s’ha fet esment a la presència culer a la Índia on el Club té dues Barça Academies (Delhi i Mumbai) i properament n’obrirà una tercera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut