Barça B - Olot: A seguir sumant!

18.30 HORES (Barça TV) L’equip de Garcia Pimienta, que ha obtingut set dels darrers nou punts possibles a la Lliga, busca aquesta tarda la primera victòria de la temporada al Miniestadi davant de l’Olot

El Barça B vol seguir sumant. L’equip de Garcia Pimienta, que ha obtingut set dels darrers nou punts possibles a la Lliga, busca aquesta tarda la primera victòria de la temporada al Miniestadi davant de l’Olot. Un rival perillós que arriba a Barcelona  instal·lat en una còmoda setena posició, amb 8 punts, després de sumar dos victòries, dos empats i una derrota en les cinc primeres jornades de Lliga. L’equip de Raúl Garrido ha demostrat, a més, ser un rival molt fort fora de casa on ha guanyat els dos partits que ha disputat: Peralada (0-1) i Conquense (0-1).

Garcia Pimienta té les baixes per lesió de Carles Pérez, Mate i Sarsanedas, però podrà comptar en aquest partit amb la presència del jugador del primer equip Carles Aleñá. “L’Olot és un equip difícil, típic de Segona Divisió B, que sap molt bé el que fa i que ens posarà les coses molt difícils”, ha explicat Garcia Pimienta, que espera un pas endavant de l’equip, sense nervis ni precipitacions, al Miniestadi.

La llista de jugadors convocats del Barça B la formen: Iñaki Peña, Carevic, Guillem, Morer, J. Cuenca, Miranda, Mingueza, Chumi, O. Busquets, Monchu, McGuane, Collado, Riqui Puig, Aleñá, Mujica, Ballou, Abel Ruiz i Kike Saverio.