Vine al Mini! Aquests nois prometen

Vine al Mini! Aquests nois prometen

El FC Barcelona activa una campanya per promocionar l'assistència de socis i aficionats al Miniestadi per recolzar al Barça B en una temporada a Segona Divisió B que promet

“Aquesta generació promet i l’actual temporada, també”. Aquest és l’eslògan publicitari sobre el que el FC Barcelona ha basat la campanya per promocionar l’assistència de socis i aficionats al Miniestadi per recolzar al Barça B. Els jugadors de l’equip de García Pimienta són els protagonistes d’un manifest on prometen, entre d’altres coses, bon futbol, estil Barça, atreviment, caràcter, millorar cada dia i, sobretot, prometen que si vens al Mini ‘t’ho passaràs bé” per què “junts ho farem millor”.

L’assistència dels dos primers partits a casa va ser de 1.202 espectadors davant de l’Ejea, el dia del debut a casa a la Segona Divisió B, i de 1.353 davant del Peralada,i el Club espera que l’assistència millori aquest dissabte davant de l’Olot (18.30 hores) aprofitant la bona ratxa del Barça B –ha sumat 7 dels darrers 9 punts possibles— i que el primer equip juga a les 16.15 hores al Camp Nou davant de l’Athletic.

Tots aquells que no puguin assistir el proper dissabte al Miniestadi per presenciar el partit contra l’Olot podran seguir el matx en directe per Barça TV i per streaming a la pàgina web del Club (www.fcbarcelona.cat) i al Facebook del FC Barcelona B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut