Barça B – UE Olot: Primera victòria al Miniestadi! (2-1)

Els de Garcia Pimienta aconsegueixen els primers tres punts a casa i segueixen amb la seva bona ratxa de resultats després de sumar 10 dels darrers 12 punts

El Barça B ha sumat la seva segona victòria consecutiva després de superar la UE Olot gràcies a dos gols abans del minut 10 de partit. Els de Garcia Pimienta, gràcies a la intensitat i la qualitat dels seus jugadors, s'han avançat ràpidament gràcies a un gol de Chumi i han sentenciat amb diana de lluitador d'Abel Ruiz. Tot i que la UE Olot ha retallat distàncies, no ha estat suficient per inquietar un Barça B que ha sumat, de forma merescuda, el triomf a casa.

Inici espectacular

El Barça ha sortit intens des del primer minut de partit, apropant-se a l'àrea contínuament, i és per això que els gols no han trigat a arribar. Al minut 6 Chumi ha sigut l'encarregat d'obrir el marcador a partir d'una bona centrada de Morer des de la dreta. Tres minuts després la intensitat i la pressió han generat el segon gol, obra d'Abel Ruiz, que ha superat en un mà a mà el porter Ginard.

A partir dels gols, els de Garcia Pimienta han aixecat el peu de l'accelerador i l'Olot ha començat a posar en perill de manera tímida la porteria de Carevic. Però Monchu, Riqui Puig i Aleñá han demostrat una vegada més la qualitat que atresoren a les seves botes i s'han fet amos del centre del camp recuperant el control del partit.

L'Olot escurça el marcador

Al minut 42 el Barça ha gaudit d'una molt bona ocasió, ja que Mujica ha realitzat una gran vaselina per superar Ginard, però la pilota s'ha estavellat al travesser visitant. La resposta de l'Olot ha estat contundent, ja que Alan Baró ha rematat de cap a la xarxa en una jugada amb molt trànsit a l'àrea de Carevic, que no ha pogut fer res per aturar la pilota (2-1).

A la segona part mantenen el resultat

A la represa els dos equips han sortit amb més imprecisions a causa del desgast del primer temps. Als minuts inicials l'equip visitant ho ha intentat amb xuts des de fora de l'àrea i amb centrades perilloses per als dominis de Carevic. Fins i tot, al minut 65 el porter montenegrí ha aconseguit fer una gran aturada per evitar el gol olímpic d'Héctor.

El Barça B ha intentat sortir de la pressió i les ocasions que trontollaven el resultat, però l'Olot ha trencat el ritme amb faltes i l'expulsió de Barnils per doble groga. Amb un jugador menys l'equip gironí ha perdut pistonada en la pressió i el filial ha recuperat la pilota amb la intenció de mantenir el resultat a favor i anul·lar el rival per assegurar un triomf que dispara el conjunt culer a la taula fins a les posicions capdavanteres.