Ronaldinho apadrina un nou Cruyff Court a Les Roquetes

Ronaldinho apadrina un nou Cruyff Court a Les Roquetes

El vicepresident primer Jordi Cardoner, l’exjugador brasiler i Carles Puyol, presents a l’acte organitzat per la Fundació Barça, la Fundació Cruyff, i la Fundació Bancària “la Caixa”

Aquesta tarda a les Roquetes (Sant Pere de Ribes) s'ha portat a terme l’acte d'inauguració d’un nou Cruyff Court. Aquesta nova pista esportiva és el resultat de la col·laboració entre la Fundació Barça, la Fundació Cruyff i la Fundació Bancària "la Caixa" i té com a objectiu promoure l'esport com a via d'inclusió i cohesió social. El Cruyff Court Les Roquetes és el sisè dels quinze que s’inauguraran a Catalunya arran d’aquesta col·laboració.

Ronaldinho és el padrí d’aquesta iniciativa en aquesta localitat del Garraf i se suma així a altres jugadors i exjugadors blaugrana com Hristo Stóitxkov, Sergio Busquets, Carles Puyol i Gerard Piqué, que estan involucrats en diferents Cruyff Courts en altres poblacions a Catalunya.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d'ús lliure que fomenten la pràctica de l'esport entre nens i joves en situació de vulnerabilitat i que pretenen transmetre valors com la responsabilitat, el respecte, la inclusió, el joc en equip i l'educació en hàbits saludables.

L'acte ha estat presentat pel periodista Edgar Fornós, que ha donat el torn de paraula a Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Pati Roura, directora de la Fundació Johan Cruyff, i Xavier Bertolín, director de l'Àrea d'Acció Comercial i Educativa de la Fundació Bancària “la Caixa”.

En finalitzar, el periodista Edgar Fornós ha entrevistat Carles Puyol, com a patró de la Fundació Johan Cruyff, i Ronaldinho, com a padrí del Cruyff Court Les Roquetes. Una vegada acabada la roda de premsa s'ha portat a terme un partit inaugural en què els nens i nenes assistents han pogut compartir una estona de futbol amb les dues llegendes del Barça. Un cop finalitzat el partit Ronaldinho i Carles Puyol han signat autògrafs als nens participants de les escoles.

Declaracions de Jordi Cardoner

“Formar part d’aquesta inauguració amb Ronaldinho i Carles Puyol és un orgull i ens emociona, aquesta presentació d’avui és la 245a Cruyff Court arreu del món i ja forma part del seu llegat. Seguirem endavant amb aquesta col·laboració perquè tots els infants i joves puguin jugar en condicions.”

Declaracions de Ronaldinho

“De petit al Brasil no tenia camps com el que inaugurem avui a Les Roquetes. Aquest és un projecte molt necessari perquè tots els nens i nenes tindran un lloc on aprendre valors i fer esport.”

Declaracions de Carles Puyol

“Avui és el meu debut com a padrí de la Fundació Cruyff i estic molt content i satisfet de formar part d’aquest projecte.  Recordo a Cruyff com un mite, un grandíssim entrenador i sobretot com una bona persona que es preocupava pels altres.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut