Barça Legends – Mohun Bagan AC: Victòria clara dels Barça Legends a Calcuta (6-0)

Els blaugranes, molt superiors, s’han imposat al conjunt indi en un duel disputat a l’estadi Vivekananda Yuba Bharati Krirangan de Calcuta

De manera clara i contundent. Així manera s’han imposat els Barça Legends al combinat de llegendes del Mohun Bagan AC en el duel disputat aquest divendres a Calcuta (6-0), en el qual els culers han exhibit la seva qualitat. Les dianes de Saviola, Roger, Landi, Jofre i Litmanen (2) han donat la victòria al conjunt d’exjugadors barcelonistes entrenat per Chapi Ferrer. El directiu Pau Vilanova i l’alcalde de Calcuta, el senyor Sovan Chatterjee, han presenciat el triomf blaugrana davant 45.000 persones.

Els Barça Legends han estat els clars dominadors del matx des de l’inici. Prova evident d’això han estat els gols culers. Saviola ha avançat els de Chapi Ferrer amb un xut creuat que el porter local no ha pogut aturar (0-1). Els Barça Legends han mantingut el domini i el perill, i, a causa de la intensa humitat a l’estadi, el partit s’ha aturat al minut 20 per tal que els jugadors poguessin hidratar-se.

Al minut 29, Roger, amb un xut prop de l’àrea, ha situat el 2-0. Quan semblava que el matx marxaria amb aquest resultat al descans, Landi ha provocat un penal que ell mateix ha transformat a l’estil Panenka.

Certifiquen la superioritat blaugrana

A la segona meitat els Barça Legends han tornat a demostrar la seva qualitat, dominant el partit a plaer i deixant mostres de la seva superioritat en un enfrontament que hauria pogut tenir un resultat molt més ampli amb les ocasions de Litmanen, Simão, Landi i Saviola.

Tot i les ocasions fallades, els blaugranes han ampliat el marcador amb un doblet de Litmanen i un gol de Jofre en els darrers instants del duel. El 4-0 ha sorgit d’una bona passada de Saviola, mentre que el 5-0 s’ha originat d’una bona passada de Andoni Goikoetxea. Belletti ha estat l’assistent del definitiu 6-0, que certifica una nova victòria dels Barça Legends amb bon espectacle i deixa bones sensacions en el debut de Robert Fernández, Roger Garcia i Fernando Navarro.