Un hat-trick vuit mesos després

Un hat-trick vuit mesos després

Mujica va prendre a Conca el relleu de Carles Pérez, que va ser el darrer jugador del Barça B en anotar tres gols al Heliodoro Rodríguez López de Tenerife

No és gens fàcil anotar un hat-trick tant a Segona A com a Segona B. Es tracta d’unes categories molt difícils en les que les defenses acostumen a imposar-se a les davanteres. En el Barça B, sense anar més lluny, feia 8 mesos que cap jugador no aconseguia signar un. Però tot va canviar a Conca. Mujica va signar un hat-trick al camp del Conquense, en 22 minuts màgics (del 48 al 70), que van valer els tres punts. Mujica pren, per tant, el relleu de Carles Pérez que va anotar el darrer hat-trick del Barça B el 21 de gener d’aquest any al Heliodoro Rodríguez López quan els blaugranes van imposar-se, aleshores a Segona Divisió A, per 1-3 al Tenerife.

Per trobar més hat-tricks al Barça B hem d’anar a la temporada 2016-17, també a Segona Divisió B. Marc Cardona la va obrir amb tres gols a la primera jornada davant de l’Atlètic Saguntino (3-1). Després va ser Dani Romera qui va signar tres gols a la jornada 12 davant del València Mestalla (3-1) i ja a la jornada 32 es va produir el 12-0 davant de l’Eldense on tant Dani Romera com Jesús Alfaro van anotar tres gols cadascun.

Mujica, Carles Pérez, Dani Romera, Jesús Alfaro i Marc Cardona han estat els darrers jugadors del Barça B en anotar un hat-trick. I és que l’equip va estar molts anys sense que cap jugador anotés tres gols. Ens hem de remuntar a Gerard Deulofeu, a la primera jornada de Lliga de Segona A entre el Barça B i l’Almeria (4-5) de la temporada 2012-2013, per trobar un triple golejador blaugrana. I abans d’ell van ser Jonathan Soriano, en dues ocasions, i Nolito, tots dos a la temporada 2010-2011, els autors d’un hat-trick del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut