El Saragossa, un rival incòmode

El Saragossa, un rival incòmode

El tècnic Andreu Plaza i el porter Juanjo recorden que el conjunt aragonès ja va complicar la vida al Barça Lassa la temporada passada i l’equip s’autoexigeix màxima concentració per evitar ensurts (divendres, 21:15h, Palau Blaugrana)

Un renovat Fútbol Emotion Saragossa posarà a prova la consistència del Barça en la segona jornada de lliga que es disputarà aquest divendres al Palau (21:15h, Esport3).

Sota la batuta del tècnic Santi Herrero, el conjunt aragonès es manté fidel a l’estil de les últimes temporades conservant a jugadors tan importants com Nano Modrego i Retamar, però s’ha rejovenit amb les incorporacions de fins a 7 nous jugadors: Yera (ElPozo), Farinha (Gran Canaria), Chicho (Palma), Vassoura (Al Dhafra), Marcos Forga (Corazonistas), Diego Sancho (Pinseque) i l’exblaugrana Esteban (Peñíscola).

Adri Ortego, contra el seu exequip

Un dels atractius del partit podria ser el debut d’Adri Ortego a la lliga contra el seu exequip. Ortego ha jugat les tres últimes temporades a Saragossa amb un rendiment excel·lent que li ha permès tornar al Barça. La temporada passada Ortego va acabar la temporada amb 23 gols, uns registres que li van valer la distinció de jugador revelació de la lliga.

Compte amb el Saragossa

El tècnic Andreu Plaza i el porter Juanjo han estat els protagonistes a la prèvia del partit contra el Saragossa. Plaza parla de “rival incòmode”. “És un equip que defensa i pressiona molt bé, amb una bona porteria, i costa molt fer-li gols”, argumenta el tècnic. Per la seva banda, el porter Juanjo s’espera “un partit difícil contra un rival que coneixem bé però que presenta moltes cares noves”. La temporada passada el Saragossa va eliminar al Barça de la Copa d’Espanya als penals, i després els dos equips es van tornar a creuar al play-off de quarts de la lliga amb victòria blaugrana per 2 victòries a zero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut