Malcom:

Malcom: "És un honor arribar a la selecció"

El '14' blaugrana, recentment convocat amb la selecció brasilera, ha destacat: "Estic molt feliç, és un somni"

Malcom està d'enhorabona. El seleccionador brasiler Tite va donar a conèixer el passat divendres la llista de convocats per afrontar els pròxims partits amistosos davant Aràbia Saudita (12 d'octubre) i l'Argentina (16 d'octubre). Una convocatòria amb fins a tres jugadors culers: Coutinho, Arthur i Malcom, amb precisament el '14' blaugrana en la qual és la seva primera citació amb la selecció brasilera.

Malcom, actualment de baixa a causa d'un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, ha destacat als micròfons de Barça TV que "per a qualsevol jugador brasiler és un somni arribar a la selecció, representar al teu país és un honor".

A més, l'extrem ha explicat: "Estic molt feliç, no m'ho esperava ara però estic molt content. Espero poder donar moltes alegries als aficionats brasilers, és molt gratificant poder representar al teu país". Finalment, Malcom també ha volgut donar les gràcies: "Vull agrair també a la meva família ia tots els que m'han donat suport, i també al Barça per obrir-me les portes", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut