Messi, MVP de la primera jornada de la Champions

Messi, MVP de la primera jornada de la Champions

El crac argentí ha estat escollit com el millor jugador de la setmana a la Lliga de Campions després del seu gran hat-trick davant el PSV A més, dilluns viatjarà a la gala ‘The Best’, on està nominat al millor onze i al millor gol de l’any

Leo Messi ha iniciat la Lliga de Campions 2018/19 de la millor manera possible. El crac argentí va anotar un hat-trick davant el PSV Eindhoven en el triomf blaugrana per 4-0 al Camp Nou, demostrant un cop més el seu gran repertori sobre la gespa. Aquesta gran actuació ha servit perquè el capità blaugrana hagi estat escollit com el millor jugador d’aquesta primera jornada de la Champions, sent el jugador més decisiu.

Aquest MVP de la setmana l’ha obtingut després d’estar nominat juntament amb James Milner, Nabil Fekir i Paul Pogba, tots ells també decisius i golejadors en els triomfs dels seus respectius equips. Però el premi ha acabat sent per Leo Messi, que a més, s’ha convertit en el futbolista que més dianes ha anotat en la fase de grups de la història de la competició europea: 63 gols en 64 partits.

A més, aquest dilluns Leo Messi viatjarà a la gala del ‘The Best’, on està nominat a formar part del millor onze de la temporada i també al premi ‘Puskas’ del millor gol, amb la diana que va anotar amb Argentina davant Nigèria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut