Malcom rep l'alta mèdica

Malcom rep l'alta mèdica

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dilluns al camp Tito Vilanova

Malcom ha rebut l'alta mèdica després de l'entrenament d'aquest dilluns. El '14' blaugrana s'ha recuperat, doncs, de l'esquinç al lligament lateral extern del turmell dret patit el passat 3 de setembre.

Entrenament de recuperació amb els disponibles

Després de l’empat al Camp Nou en el primer duel català de la temporada contra el Girona (2-2), els jugadors de Valverde han tornat aquest dilluns als entrenaments. En la sessió d’aquest matí al camp Tito Vilanova, el tècnic barcelonista ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip i Iñaki Peña, Miranda, Monchu, Oriol Busquets i Riqui Puig del Barça B. De fet, Miranda no acudirà als entrenaments de la sub19 espanyola que havia estat citat, per poder estar a disposició del primer equip. Els titulars contra el Girona han fet treball de recuperació post partit.

El proper entrenament ja serà aquest dimarts a les 18.00 hores, en l’última sessió abans de visitar al Leganés el proper dimecres diumenge a les 20.00 hores en la sisena jornada de Lliga. Abans de l’entrenament, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a les 17.00 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut