Ferrao, escollit MVP de la Copa Intercontinental 2018

Ferrao, escollit MVP de la Copa Intercontinental 2018

El pivot brasiler és designat com el millor jugador de la competició després de les seves destacades actuacions arrodonides amb cinc gols

Caràcter, entrega i gols. Ferrao ha estat una de les peces clau del Barça Lassa en la Copa Intercontinental 2018. De fet, el pivot brasiler ha estat escollit l’MVP (Most Valuable Player) de la competició. Les seves completes actuacions han guiat els blaugranes cap a la tercera plaça de la Intercontinental. Així, doncs, la designació com a millor jugador no és pas casualitat.

Treball i gols sobre la pista de Tailàndia. Ferrao ha anotat cinc dianes al llarg de la competició. Un hat-trick davant el Chonburi i un doblet contra l’Elite Futsal. Precisament, contra aquests dos rivals també va ser estrella del partit. El brasiler, que inicia la seva cinquena temporada com a blaugrana, no deixa de sumar mèrits amb l’elàstica del Barça Lassa.

Únic jugador amb dos MVP

Cap jugador no ha fet ombra a Ferrao. Fins i tot, el nom del pivot brasiler blaugrana ha estat per sobre de la figura del Magnus, Falcao. I és que l’11 blaugrana ha estat l’únic jugador de la Copa Intercontinental 2018 en ser escollit dos cops com a MVP de partit. El primer va ser en el debut dels d’Andreu Plaza contra l’Elite Futsal i el darrer davant el Chonburi en el partit pel tercer lloc. D’aquesta manera, Ferrao tanca la seva participació amb una cirereta en forma de trofeu individual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut