FC Barcelona Lassa - Chonburi: Golejada i tercera posició a la Copa Intercontinental (12-2)

Els homes d'Andreu Plaza acaben la competició amb una victòria plàcida davant el conjunt local i, d'aquesta manera, acaben la competició amb un bon nivell de joc

El bronze és blaugrana. El Barça Lassa acaba la seva participació en la Copa Intercontinental amb una victòria còmoda (12-2) davant el Chonburi, equip de Tailàndia. En el partit pel tercer i quart lloc, els homes d'Andreu Plaza no han tingut dificultats per acomiadar-se de la competició amb un triomf balsàmic. La superioritat tècnica i física del Barça Lassa s'ha traslladat al marcador gràcies als gols de Ferrao (3), que ha estat l'MVP del partit, Adolfo (2), Adri Ortego, Joselito, Boyis, Lozano, Esquerdinha i Arthur, i un en pròpia porta.

Reacció amb el gol rival

La golejada culer no s'albira per la manera com ha començat el partit. El conjunt tailandès s'ha avançat en el primer minut de joc. Però en la dificultat, els homes d'Andreu Plaza han crescut. I quan Ferrao ha establert l'empat a 1-1, la superioritat del Barça Lassa en la pista s'ha reflectit en l'electrònic. Ràpidament, els culers s'han avançat en l'electrònic, altre cop gràcies a Ferra. Fins a la botzina final, el Barça Lassa no han baixat el peu de l'accelerador.

Les ocasions i l'esfèric, en peus culers

La pilota era un ens efímer per al Chonburi. En canvi, el Barça Lassa l'ha dotat de vida. Així, doncs, els gols han caigut del costat barcelonista: Adolfo, Adri Ortego i Joselito han marcat una diana cadascun en menys d'un minut de cronòmetre. Amb 5-1, el partit ha fet costa avall i els d'Andreu Plaza han arrodonit la seva esplèndida actuació amb set gols més. Boyis, que ha anotat el seu primer gol com a culer, ha tancat el marcador de la primera meitat amb el 6-1.

En la segona meitat la tònica no ha canviat. Amb solament 30 segons de joc, Sergio Lozano ha donat continuïtat a l'hegemonia culer en el joc i en l'electrònic. Ferrao, que ha completat la seva espectacular actuació amb un hat-trick, Adolfo, Esquerdinha i Arthur, i en gol en pròpia porta han arrodonit la golejada fins al 12-2 definitiu. D'aquesta manera, el Barça Lassa posa el punt final a la Copa Intercontinental amb bon joc i una golejada plàcida per endur-se la tercera plaça de la competició. El proper partit del Barça Lassa, al Palau blaugrana, donarà el tret de sortida a la lliga (15 de setembre).