El Barça supera el CD Terrassa, acaba cinquè de la lliga catalana i agafa bones sensacions per a l’inici de lliga

Un gol de Xavi Solà, abans del descans, i un de Nil Escudé en l’última acció del partit han donat la victòria al conjunt d’Oriol Torras

El Barça d’hockey herba ha aconseguit certificar la cinquena posició de la lliga catalana després de guanyar per un ajustat 2-1 al CD Terrassa, rival dels blaugranes a la Divisió d’Honor.

Bones sensacions per encarar l’inici de lliga

El marcador no s’ha mogut fins al segon quart quan els visitants han pogut avançar-se en una acció que, després de molts entrebancs, ha acabat superant el jove porter Adrià Rafi. Un avantatge però que no ha durat gaire, ja que Xavi Solà ha pogut empatar el matx amb una gran definició des de dins de l’àrea. A la represa, el partit ha seguit molt igualat i només en l’últim període els terrassencs han pogut tancar una mica més els blaugranes que han tingut diverses ocasions a la contra. En un d’aquests contracops, Nil Escudé ha acabat posant el 2-1 definitiu en la que ha estat l’última acció del partit.

Amb aquest resultat el Barça ha finalitzat la lliga catalana en cinquena posició i segueix agafant ritme de competició de cara a l’inici de la lliga, el proper diumenge al camp del Club de Campo.