Un Barça molt nou cau al Pau Negre i lluitarà pel cinquè lloc (0-2)

El conjunt d’Oriol Torras aprofitarà els últims partits de lliga catalana per acabar d’ajustar un equip molt renovat que comença la lliga d’aquí a una setmana

El Barça d’hockey herba no va poder superar el Júnior en el partit de quarts de final de la lliga catalana. Els blaugranes, que van acabar perdent per 0-2, van deixar petits detalls al llarg del partit que mostren el potencial d’un equip amb moltes cares noves.

Confiança absoluta en el projecte

Després del partit, que va estar dominat en bona part pels visitants tot i que només van poder anotar a la sortida d’un penal córner i amb un oblit de la defensa blaugrana, el tècnic del Barça, Oriol Torras, va enviar un missatge de tranquil·litat als seus jugador i va mostrat tota la seva confiança en la plantilla per aquesta temporada. Amb moltes cares noves, el Barça d’hockey herba encara ha d’acabar d’adaptar-se a aquesta nova plantilla.

Estar llestos per a l’inici de la lliga

Els blaugranes però no tindran massa temps abans de l’inici de la lliga. El Barça disputa el primer partit de lliga al camp del Club de Campo, a Madrid, el proper 9 de setembre. Per aquest motiu, el Barça vol aprofitar el partit de demà a les 12.00 hores (al Pau Negre) davant el segon equip de l'Egara. Un matx que forma part de la lliga catalana i que, en cas de guanyar, permetria als blaugranes disputar un últim enfrontament, diumenge, per finalitzar aquesta competició. Uns minuts que Torras vol aprofitar per seguir sumant minuts de cara a la competició domèstica.