CE Sabadell – Barça B: Una sortida molt exigent

CE Sabadell – Barça B: Una sortida molt exigent

18.00 hores (Barça TV / Esport 3) L’equip de Garcia Pimienta busca sumar els primers punts a la Lliga en un camp força difícil com és la Nova Creu Alta de Sabadell

El Barça B busca sumar els primers punts de la temporada a la Lliga en un camp força difícil com és la Nova Creu Alta (18.00 hores / Barça TV i Esports 3). El Sabadell, que ha començat la Lliga amb un empat a casa contra el Perelada (2-2) i una derrota al camp del Conquense (2-0), no va perdre cap partit la temporada passada a casa si bé es cert que va cedir 12 empats.

El Barça B, que precisament va empatar 1-1 en la seva darrera visita a la Nova Creu Alta la temporada 2016-2017, arriba a aquest partit convençut de les seves opcions tot i les dues primeres derrotes a la Lliga al camp de l’Alcoyano (3-1) i al Miniestadi davant de l’Ejea (0-1). “La Nova Creu Alta és un camp de Primera, complicat, però toca guanyar. Necessitem la primera victòria per agafar confiança”, ha comentat el tècnic Francesc Xavier Garcia Pimienta, qui espera un partit difícil per què el Sabadell és un equip format per jugadors amb molta experiència a la categoria.

El filial blaugrana té les baixes del porter Lazar Carevic, concentrat amb la selecció Sub21 de Montenegro, i dels lesionats Carles Pérez, Oriol Busquets, Mate i Wague. Aleñá ha rebut l’alta mèdica amb el primer equip i entra a la convocatòria del Barça B per jugar a Sabadell. La resta de jugadors convocats són els següents: Jokin Ezkieta, Iñaki Peña, Morer, Guillem Jaime, Mingueza, Chumi, Jorge Cuenca, Miranda, Sarsanedas, Monchu, Riqui Puig, Collado, McGuane, Ballou, Kike Saverio, Mujica, Abel Ruiz i el jugador del Juvenil A, Nils Mortimer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut