L’equip tornarà als entrenaments aquest dimarts

L’equip tornarà als entrenaments aquest dimarts

El Barça Femení ha estat tres dies sense activitat després del brot de gastroenteritis aguda que va afectar a la plantilla després del viatge al Kazakhstan
El Barça Femení tornarà als entrenaments aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, després d’una última valoració mèdica. La plantilla blaugrana va haver de suspendre l’activitat durant tres dies, per tal d’evitar nous contagis i per a la correcta evolució del brot de gastroenteritis aguda detectat després del viatge al Kazakhstan de la setmana passada i que ha afectat a una desena de jugadores i a part de l’staff tècnic.

Així, des del divendres passat, l’equip no ha tornat a entrenar-se per recomanació mèdica i el partit amb el Llevant de diumenge, corresponent a la segona jornada de Lliga, va quedar ajornat.

Dissabte al migdia, derbi

Ja reincorporat a l’activitat, el Barça Femení portarà a terme un entrenament matinal diari abans del següent compromís. Serà dissabte al migdia, al camp de l’Espanyol, de la tercera jornada de Lliga. A partir de diumenge, el conjunt culer començarà a preparar la tornada dels setzens de final de la Champions League davant del BIIK Kazygurt, del dia 26 al Miniestadi.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut