Les tres primeres jornades de lliga, al Palau

Les tres primeres jornades de lliga, al Palau

El Barça Lassa comença la lliga rebent les visites del Ribera Navarra, el Saragossa i el Segovia en tres jornades que es disputaran en divendres

Comença la lliga i el Barça Lassa juga les tres primeres jornades a casa contra el Ribera Navarra, el Saragossa i el Segovia. Els tres partits, a més, es disputaran en el mateix horari: els divendres 14 de setembre, divendres 21 de setembre i divendres 28 de setembre a les 21:15h, i els tres s’oferiran en directe per Esport3.

Serà un començament inusual, amb tres partits seguits a casa, i el Barça Lassa els afrontarà amb l’objectiu de convertir el Palau en un fortí i començar amb bon peu el campionat. Curiosament el Barça feia sis anys que no començava la lliga al Palau. L’última vegada va ser a la primera jornada de la lliga 2012/13, contra el Xota (3-2).

El primer desplaçament, a la Champions

Curiosament el primer desplaçament de la temporada serà per jugar la Main Round de la Champions League, entre els dies 3 i 7 d’octubre a Halle (Bèlgica) contra el Halle Gooik, el Benfica i el Kremlin francès. Després, l’equip tornarà al Palau per disputar-hi la quarta jornada contra el Peníscola, el cap de setmana del 12 al 14 d’octubre.

El primer desplaçament a la lliga serà a València, i entre setmana, per recuperar el partit ajornat de la quarta jornada per la disputa de la Champions. El Barça jugarà dos partits seguits fora de casa, entre el 16 i el 21 d’octubre, a les pistes del Llevant i del Jaén.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut