Clàudia Baraut una de les últimes peces del bàsquet femení

Clàudia Baraut una de les últimes peces del bàsquet femení

La jove jugadora de 24 anys, amb experiència a LF2 i a la primera divisió britànica, ha estat presentada aquesta tarda a les oficines del club

El Barça de bàsquet femení segueix fent passes per tancar la seva plantilla. Aquesta tarda, l’equip ha fet oficial la incorporació de Clàudia Baraut jugadora procedent de l’Almeria equip de Lliga Femenina 2. La temporada passada Baraut va disputar un total de 13 partits amb una mitjana de 22 minuts i 8,2 punts per enfrontament. La temporada 2015-2016 va militar a les files del Lima Horta disputant 26 partits amb una mitjana de 10 punts per partit.

Experiència a la màxima competició britànica

A més, la jugadora nascuda a la Seu d’Urgell també compta amb una temporada en el bàsquet britànic. Concretament en el Team Northumbria de Newcastle, un equip de la WBBL (Womens British Basketball League) la màxima competició del Regne Unit. En la temporada que va jugar en aquest equip, la 2016-2017, va arribar a jugar els play off d’aquesta competició finalitzant la temporada en sisena posició.

Unes primeres setmanes especials

En el seu acte de presentació Baraut ha assegurat que “venir al Barça és un somni, sempre vols vestir l’escut del club que t’agrada des de petita, ara toca donar el màxim per ser el més amunt possible”. Baraut ja porta diversos dies entrenant amb el primer equip i fins i tot va jugar ahir al vespre en el partit amistós que el Barça va jugar davant les campiones d’Europa. En relació al partit d’ahir, Baraut ha destacat que “va ser una gran oportunitat perquè jugar contra rivals com l’Ekaterinburg no es pot fer cada dia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut