Bartomeu: “Messi és el millor, competeix en una altra categoria”

Bartomeu: “Messi és el millor, competeix en una altra categoria”

El president del FC Barcelona ha parlat per als micròfons d’Onda Cero de diversos temes de l’actualitat blaugrana com la renovació d’Ernesto Valverde o el rècord en ingressos del Club

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha parlat aquest dilluns per als micròfons del programa ‘El Transistor’ d’Onda Cero, en una entrevista on ha abordat diversos temes de l’actualitat blaugrana. El president culer ha repassat des de la grandesa de Leo Messi, fins a la renovació del tècnic Ernesto Valverde, passant també per altres temes com el rècord d’ingressos del Club, el possible partit del Barça a Miami o el posicionament dels socis per al dret a decidir. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Messi i els premis individuals

“Em sorprèn que Leo Messi no estigui entre els candidats al ‘The Best’, va ser Bota d’Or, campió de Lliga i de Copa. Hauria de guanyar sempre els premis individuals perquè és el millor, però no passa res, Messi no juga en el ‘The Best’, competeix en una altra categoria, és el millor del món. Deuen considerar que està fora de concurs perquè l’hi haurien de donar sempre”.

La renovació de Valverde

"A mi m'agradaria que continués Ernesto Valverde, és un entrenador de club, m'agrada com es relaciona amb nosaltres i amb els jugadors. Ens asseurem perquè té opció a una temporada més. Quan vam parlar sabíem que triomfaria i estem molt contents de com li van les coses. Sempre va ser la nostra primera opció".

El dret a decidir

“Els que vivim a Catalunya estem acostumats a viure la política. Hi ha llibertat d'expressió, com a club defensem el dret a decidir i la democràcia, però no hi prenem partit. Som un club arrelat a Catalunya, català i catalanista, vinculat a la llengua, però al Barça tothom té cabuda i som un club integrador, i el 72% dels socis del Barça estan d'acord amb aquest posicionament. Ens devem als nostres socis, els propietaris del Club, i als milions d'aficionats que tenim arreu del món. Defensem la llibertat d'expressió dins de la legalitat, i aquests són els valors històrics del Club, tots els defensem i els mantindrem sempre, és una forma d'entendre el Barça. Nosaltres defensem el diàleg. El respecte és el més important i al Camp Nou el tenim".

Rècord d’ingressos del Club

"Avanço que el pressupost 2018/19 registrarà un rècord d'ingressos, la qual cosa ens permetrà pujar la nostra massa salarial".

Possible partit a Miami

"No sé si el Girona-Barça es jugarà a Miami. La proposta de LaLiga ens va semblar una bona idea per promocionar la Lliga, cal apropar-se als aficionats i aconseguir noves fonts d'ingressos, però jo no decideixo. Fa uns dies el director general del Club, el CEO, Òscar Grau, va parlar amb els capitans, acompanyat de Pep Segura, i els va explicar la postura del Club. Competim en ingressos amb la Premier League i augmentar els ingressos seria bo per als equips petits també. Però si no hi ha concòrdia, no jugarem a Miami".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut