Navarro: “La meva intenció és que Juanqui continuï sent Juanqui”

Navarro: “La meva intenció és que Juanqui continuï sent Juanqui”

L’'11' blaugrana ofereix una roda de premsa de comiat com a jugador de bàsquet. Així, diu adéu a les pistes un capità etern que continuarà "donant-ho tot pel Club"

La paraula llegenda no basta per definir Juan Carles Navarro. L’Auditori 1899, decorat amb les fites de l’etern capità, s’ha quedat petit per a la roda de premsa de la seva retirada. Josep Maria Bartomeu, directius blaugrana, samarretes retirades del Palau, Epi o Dueñas, excompanys, alguns de tan il·lustres com Pau Gasol, Marc Gasol i Ricky Rubio, la plantilla actual del Barça Lassa i, sobretot, els seus 35 títols no s’han perdut l’acte d’homenatge a Juan Carles Navarro.

Agraïment etern

Les primeres paraules de la Bomba han estat per donar les gràcies. Navarro, emocionat i nerviós, no s’ha volgut deixar ningú: Club, amics, família, companys, excompanys, premsa i treballadors del Palau. Tot plegat ha desembocat en un aplaudiment etern. En aquest primer discurs també han ressonat amb força les paraules següents: “La meva intenció és que Juanqui continuï sent Juanqui”.

I és que, en aquesta nova etapa que inicia fora de les pistes, la Bomba ha expressat: “Continuaré donant-ho tot per aquest club”. Tal com ha repetit en més d’una ocasió, el club de la seva vida. En el seu nou camí al FC Barcelona, Navarro ajudarà en la transició dels jugadors joves cap al primer equip, una nova tasca que el motiva molt. És, sens dubte, una de les millors persones per desenvolupar aquesta funció: "Sempre m'he deixat la pell i el físic amb la samarreta de la meva vida, des de les categories inferiors fins a l'últim partit”.

Una persona normal però, alhora, extraordinària tant dins com fora de la pista. Durant aquests 20 anys al primer equip es queda “amb els títols guanyats, sobretot les dues Eurolligues, però també amb el respecte i l’amistat de tothom, inclús dels rivals”. I, com no podia ser d'una altra manera, la roda de premsa en forma d'homenatge ha acabat amb un altre trofeu, que resava Forever Bomba, i un altre aplaudiment per a Juan Carles Navarro. Encara li esperen d'altres homenatges, el més important la retirada de la seva samarreta el 25 de novembre, el dia del Clàssic. Perquè, com ha dit el president Bartomeu, "mai li estarem prou agraïts per tot el que ens ha donat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut