Reviu la darrera vegada que el Barça va marcar vuit gols a la Lliga al Camp Nou

Reviu la darrera vegada que el Barça va marcar vuit gols a la Lliga al Camp Nou

Contra l’Osca, el Barça de Valverde va emular una xifra golejadora assolida en un matx lliguer del curs 2011/12. Repassa la vuitena de dianes que el Barça de Pep Guardiola va marcar aquell dia contra l'Osasuna

Vuit dianes culers no se celebren cada dia. El 8-2 contra l’Osca en Lliga s’escapa de la quotidianitat golejadora a l’Estadi. Val a dir, però, que els d’Ernesto Valverde han iniciat la competició domèstica 2018/19 encertats de cara a porteria: 12 gols en tres partits. Messi, amb quatre gols, i Dembélé i Suárez, amb dos, són els màxims anotadors culers en aquest començament de Lliga. 

Feia sis temporades que el públic del Camp Nou no cantava vuit gols blaugrana en un partit de Lliga. Era la temporada 2011/12. En la jornada 4, el Barça de Pep Guardiola rebia l’Osasuna al Camp Nou. I el resultat final va ser hegemònic: 8-0. Leo Messi, que sempre apareix quan es parla de gols, amb un hat-trick; David Villa, amb un doblet; Cesc Fàbregas, Xavi i Rovérsio, en pròpia porteria, van certificar la golejada barcelonista. Reviu la vuitena de dianes en aquest vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut